Comments are off

bahis lisans sorgulama kod 1

Kayıtlı Site Sorgulama

Kampanya kapsamında ücretsiz SSL alan ve SSL kurulumu yapılmış olan müşterilerin hosting iade talepleri olması durumunda SSL ücreti 8,99$’ın müşteri tarafından karşılanması gerekmektedir. Bu sebeple İade edilecek tutardan SSL ücreti düşürülerek kalan tutarın iadesi yapılacaktır. 2.5.İş bu Sözleşme’nin şartları ve koşullarına bağlı, İSİMTESCİL Sözleşme’nin süresi boyunca olabilecek makul her türlü kaynağı kullanarak azami devamlılık ve gereken sonucu verecek nitelikte hizmet verecektir. MÜŞTERİ bunlarla sınırlı olmaksızın bazı durumlarda Hizmetlerin erişilemeyebileceğini veya çalıştırılamayacağını kabul etmektedir. Vodafone Pay Mobil Ödeme limit artırma konusu sık merak edilen konulardan biri.

Taraflardan biri, bir mücbir sebep ortaya çıktığında zaman kaybetmeksizin bunu derhal diğer tarafa bildirmek zorundadır. Böyle bir durumla karşılaşılması halinde taraflar birlikte değerlendirme yaparak alınacak tedbirleri beraberce tespit edecek ve uygulayacaklardır. Taraflar mücbir sebep yüzünden yükümlülüklerini tam veya zamanında yerine getirememekten dolayı sorumlu tutulmayacaktır, mücbir sebep durumunun kesintisiz 30 (otuz) gün devam etmesi halinde işbu sözleşme kendiliğinden münfesih hale gelecektir. Ancak Tarafların fesihten önce tahakkuk eden hak ve alacakları saklı kalacaktır. Tarafımızda barındırılan herhangi bir domain (alan adı) ile ilgili suistimal (abuse) bildirimialdığımızda, bildirimi yapan şahıs veya kurumların ilettiği kanıtlar ışında suistimalin varlığınıdetaylı olarak araştırabiliriz. VEPAŞ bu web sitesinde belirtilen ifade ve koşulları önceden bir ihtara gerek olmaksızın her zaman değiştirme hakkına sahiptir.

  • MÜŞTERİ, İSİMTESCİL’i her halükarda bu ilişkiler ve konuların dışında tutacağını kabul eder.
  • Registry firmasının yerel mahkeme kararları doğrultusunda alan adları üzerine yapılan engellemelerden kaynaklı bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
  • Müşteri tarafından verilenbilgileri İsimtescil, evrak talebi veya güvenlik soruları yöneltilerek doğrulanmak isteyebilir, 24saat içerisinde cevap alınamaması durumunda kullanıcı hesabı kapatılabilir.

Yine 542 numaralı telefondan Müşteri Hizmetlerini arayarak, 7878’e MOBILODEMEKAPAT yazarak veya Vodafone Pay uygulaması üzerinden de kapatma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. MÜŞTERİ, İSİMTESCİL Hizmetleri ile ilgili kullanım ücretlerini ve ilgili vergileri ödemeyi taahhüt eder. Ücretler ilk sipariş ile peşin olarak tahsil edilir ve aksi belirtilmediği sürece dönem sonunda otomatik olarak kapatılır. 3.19.Yukarıda sayılanlarla sınırlı olmamak kaydı ile ilgili İSİMTESCİL Departmanından gelen e-postaya kırk sekiz (48) saat içinde cevap verilmemesi halinde, MÜŞTERİ’ye sunulan Hizmet(ler) askıya alınabilir ya da sonlandırılabilir. Suiistimale ilişkin her konu, hata, raporlama/e-posta aracılığıyla müzakere edilmek ve kırk sekiz (48) saat içinde cevaplandırılmak zorundadır. Iddiaların sunulması mümkün olmadığı gibi, e-posta adresinin güncel olarak korunmasına ilişkin sorumluluk da yalnız ve ancak MÜŞTERİ’ye aittir.

Aksi takdirde, sistemde kayıtlı bulunan elektronik posta adresine yapılan bildirim, bizzat müşterinin kendisine yapılmış addedilir. MÜŞTERİ’nin İSİMTESCİL sunucularında barındırılan web bettilt güncel giriş üzerinde SSL Sertifikası kullanması durumunda, İSİMTESCİL ilişkili özel anahtarı (private key) oluşturarak güvenli ortamda saklamaktadır. 2.2.Bu Sözleşmeyi elektronik olarak kabul etmeniz, bu Sözleşmeyi ve beraberinde işbu Sözleşmeye referans olarak ilave edilmiş olan isimli web adresinde yer alan kurumsal politikaları ve/veya sözleşmeleri okuduğunuz, anladığınız, mutabık olduğunuz ve bu Sözleşme hükümlerinin tarafınız için bağlayıcı olduğunu kabul ettiğiniz anlamına gelecektir. Hesabınızda bulunan aktif / pasif alan adlarının yönetim panelinden kaldırılması yada silinmesi mümkün değildir. Süresi dolan alan adlarını sadece “Çöp Kutusu”’na aktararak aktif alan adları arasından kaldırabilirsiniz. İşbu verilerin; Vergi Usul Kanunu, Türk Ticaret Kanunu, Türk Borçlar Kanunu ve diğer sair mevzuatlar kapsamında 10 yıl saklanması yükümlülüğü bulunup bu verilerin belirtilen süreden önce silinmesi mümkün değildir. Vodafone Pay Mobil Ödeme limitleri müşterinin ödeme performansına göre belirlenmiştir ve limit aşımı gerçekleşen durumlarda işlem gerçekleştirilmez. Vodafone abonesi iseniz tek seferde maksimum 1000 TL aylık ise maksimum 2750 TL mobil ödeme işlem limitiniz bulunmaktadır.

Ülke Uzantılarının (ccTld) kayıtları uzantısı olduğu ülkelere göre farklılık göstermektedir ( .DE, .BE, .CO.UK, .UK, .AZ, .FR, .IT vb.). İsimtescil Registrar bir firma olarak alan adlarının yönetimsel sorunlarından sorumlu değildir. Bu sözleşme, Müşteri İsimtescil aracılığı ile alan adı kaydettirdiği sürece geçerlidir, Müşteri,Transfer politikası kapsamında İsimtescil üzerinden kayıt ettirdiği herhangi bir alan adını,kaydın başlangıç tarihi itibari ile 60 gün içerisinde farklı bir Kayıt Operatörünedevredemeyeceğini kabul eder. İade politikası kapsamında alan adı kaydının iptal ve iadeedilemeyeceği Müşteri’nin bilgisi dâhilindedir. App Store üzerinden aynı şekilde uygulama indirmek, uygulama içi satın alımlar yapmak veya aylık/yıllık şekilde uygulama abonelikleri edinmek mümkün. Tüm bu ödemeleri mobil ödeme ile gerçekleştirmek için ise App Store’a mobil ödeme yöntemi eklemeniz yeterli.

Tarafların işbu sözleşmede belirtilen şartları ihlal etmesi halinde durum karşı tarafa derhal yazılı olarak bildirilir; söz konusu yazılı bildirimden itibaren 7 gün içerisinde sözleşmeye aykırılığın giderilmemesi halinde ilgili taraf başkaca bir ihtara veya bildirime hacet kalmaksızın sözleşmeyi feshedebilir. İsimtescil Group Şirketi olan FBS Inc. üzerindeki tüm kayıtlı domainlerin yenileme işlemleriile birlikte domain yeni kayıt ve transfer işlemleri ICANN akredite politikalarını gözetenİsimtescil Bilişim A.Ş. Müşteri, Registrar(Kayıt Firması) değişikliği ile ilgili yapılacak olan bildirim ve sipariş sayfasındaki sözleşmekapsamında yapacak olduğu domain yeni kayıt, yenileme ve transfer işlemlerinin İsimtescilBilişim A.Ş. Üzerinden yapıldığını bildiğini, söz konusu alan adlarının FBS Inc.’denİsimtescil’e devri işlemlerine herhangi bir itirazının olmadığın beyan ve kabul etmektedir. 3.13.Müşterinin işbu sözleşme maddelerinde belirtilen herhangi bir maddesine aykırı davranışı nedeniyle, İSİMTESCİL’in zarara uğraması durumunda, müşteri zararı tazmin etmeyi kabul eder ve işbu sözleşmede belirtilen yükümlülükler İSİMTESCİL’den alınan tüm hizmetler için geçerlidir. 3.6.MÜŞTERİ’NİN kullandığı hosting sisteminde muhafaza edeceği ve sunucudan yayınlayacağı bilgi, veri, e-posta, web sayfalarını ve diğer tüm elektronik bilgileri bu sözleşmedeki amaçlar ve yasal faaliyetler için kamu düzenine aykırılık teşkil etmeden kullanacağını, T.C. Kanunlarına, örf ve adetlerine ve genel ahlak kurallarına uygun olacağını, her türlü telif haklarına ait mali ve hukuki yükümlülüğün, MÜŞTERİ tarafından üstlenileceği kabul ve taahhüt eder. 2.1.Müşteri’nin işbu sözleşme ve sözleşmeye bağlı diğer hizmetlere dair sözleşmelerin onayı ile müşterinin, ilgili mevzuat hükümlerine uygun olarak dizayn ettirdiği web sayfalarının ve bilgilerin servis sağlayıcının serverlarını kullanarak internet üzerinde yayınlamasına ait hizmetlerin koşul, şart ve sınırlarını kapsamaktadır. İşbu web sitesinde yer alan bilgiler doğru olmakla birlikte, web sitesinde yer alan her türlü bilgi sadece tanıtım ve bilgi amaçlı olup, Vodafone Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. (“VEPAŞ”) sitedeki tüm bilgilerin doğruluğunu ve tamlığını garanti etmemekte ve bu konuda hukuki bir sorumluluk kabul etmemektedir.